Ο μεγαλέμπορος ηλεκτρολόγων και η «υπνωτισμένη» Επιτροπή Ανταγωνισμού

Must Read

Σοβαρές αντιδράσεις στον κόσμο των εμπόρων ηλεκτρολογικού υλικού έχει προκαλέσει το μονοπώλιο που έχει δημιουργήσει -όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι- μια μεγάλη εταιρεία στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν εκπρόσωποι άλλων μικρών εμπόρων ηλεκτρολογικού υλικού που παλεύουν να τα βγάλουν πέρα μετά την κρίση στην Ελλάδα, η αντιμετώπιση που έχει η συγκεκριμένη εταιρεία είναι από προνομιακή έως σκανδαλώδης. Η άνοδος που έχει τα τελευταία χρόνια δεν είναι τυχαία, υποστηρίζουν. «Σαρώνει» σε όλη τη χώρα, αναγκάζει μικρούς εμπόρους να το «γυρίσουν» κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας και να γίνουν από αφεντικά σε ένα βράδυ υπάλληλοι. Είναι λένε φυσικά σε πολλά μεγάλα πρότζεκτ – εμφανώς ή αφανώς ως προμηθευτής αυτή η εταιρεία. Σύντομα πρόκειται να ανοίξει τα … φτερά της και σε άλλους χώρους πέρα από το ηλεκτρολογικό υλικό.

Οι κακές γλώσσες λένε πως ο επικεφαλής της επιχείρησης έχει την υποστήριξη του υπουργού επικρατείας κ. Γεραπετρίτη. Με αυτές τις πολιτικές πλάτες – όπως καταγγέλλουν- και το σιγοντάρισμα του εκδότη – τζαμπατζή Γιαννάκη που έφτιαξε τη νέα βίλα του με μία γενναία «δωρεά» πρίζες και διακόπτες, χορηγία της εταιρείας όπως ακούγεται, οι νέες δουλίτσες είναι στα σκαριά.

Απορούν δε πως η Επιτροπή Ανταγωνισμού στην Ελλάδα δεν έχει πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει στο χώρο και λειτουργεί στη συγκεκριμένη περίπτωση ως υπνωτισμένη. «Αν δείτε αυτή την εταιρεία να αναλάβει και την ηλεκτρολογική ανοικοδόμηση της… Ουκρανίας μην εκπλαγείτε. Δάκτυλος από το Μέγαρο Μαξίμου θα είναι» έλεγε ένας από τους δεκάδες εμπόρους ηλεκτρολογικού υλικού που το «καρτέλ των πριζών» τους έχει αλλάξει… την καύκα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This