Οδυσσέας Αθανασίου: Ο άνθρωπος που γελοιοποίησε την Lamda και το project του Ελληνικού

Εκεί που περιμέναμε τις θέσεις εργασίας, είδαμε διορισμό της κόρης του Άδωνη!

Must Read

Είναι το πιο διαφημισμένο project των τελευταίων δεκαετιών. Από έναν μεγάλο όμιλο και την εμβληματική προσωπικότητα του Σπύρου Λάτση να αποτελεί εγγύηση για την πορεία του.

Μία πορεία που όμως φαίνεται να έχει εκτροχιαστεί και εκεί που περιμέναμε να ακούσουμε καλές ειδήσεις και να δούμε τις πρώτες χιλιάδες θέσεις εργασίας, ενημερωνόμαστε από την αποκάλυψη του Documento, ότι στην εταιρεία που το διαχειρίζεται, διορίστηκε η κόρη του Άδωνη Γεωργιάδη!

Η είδηση αυτή και μόνο αρκεί για να γελοιοποιηθεί ένα project στο οποίο στηρίζεται μεγάλο μέρος από την πολυπόθητη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Διότι, όταν διορίζεις στην κόρη ενός υπουργού που έχει άμεσες αρμοδιότητες για την πορεία του έργου, τότε αλλοιώνεις όλη την εικόνα του. Όλοι πλέον πιστεύουν πως το project έχει σκοτεινά σημεία, σε συνδυασμό μάλιστα με τις συνεχείς θεωρητικές παρεμβάσεις του λαλίστατου υπουργού, η οσμή διαπλοκής αναδύεται από το πουθενά.

Φυσικά αυτά που γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εμπλοκή του Σπύρου Λάτση, δεν ισχύουν. Ο Οδυσσέας Αθανασίου είναι αυτός που επέτρεψε την πρόσληψη της κόρης της Ευγενίας Μανωλίδου σε έργο που εξαρτάται από τις υπουργικές αποφάσεις του συζύγου της. Με τον τρόπο αυτό, όχι απλά αμαύρωσέ την εικόνα της εταιρείας, αλλά της έδωσε και κομματική ταυτότητα χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Και μάλιστα όχι ολοκληρωμένη σύμπλευση με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά με το χειρότερο κομμάτι της. Αυτό που βρίσκεται γύρω από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This