Στην έκδοση ευρωομολόγου προχωρά η MYTILINEOS

Must Read

Σε νέα κίνηση-ματ προχωρά η MYTILINEOS, με την έκδοση ευρωομολόγου, του οποίου η διαπραγμάτευση θα γίνεται στο Χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου.

Πηγές της αγοράς εκτιμούν πως η MYTILINEOS προβαίνει στην έκδοση  ευρωομολόγου, επειδή είναι εξαιρετικός τρόπος χρηματοδότησης, που ευνοείται από τις διεθνείς συγκυρίες, ενόψει, μάλιστα, του επενδυτικού της πλάνου.

Δείτε επίσης: Δυο έργα φωτοβολταϊκών στο Καζακστάν ανέλαβε η ΜΕΤΚΑ

Επίσης η διεθνής οικονομική συγκυρία επιτρέπει στην εταιρεία να αναζητά νέες μορφές χρηματοδότησης και η χρηματοδότηση αυτού του είδους γίνεται με πολύ καλούς όρους.

Μάλιστα, σήμερα οι οίκοι Fitch και S&P ανακοίνωσαν το rating της MYTILINEOS,  το οποίο είναι καλύτερο από αυτό της ελληνικής οικονομίας!

Αντίστοιχο rating με την MYTILINEOS έχουν άλλες μεγάλες διεθνείς εταιρείες του κλάδου –όπως για παράδειγμα η ALCOA- και αυτό δείχνει ότι η στρατηγική της ελληνικής εταιρείας αποδίδει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This