FutuReady: Μια πρωτοβουλία της Παπαστράτος για τη νέα γενιά

Must Read

Η Παπαστράτος ανακοινώνει τη διοργάνωση του “FutuReady”, μιας πρωτοβουλίας της εταιρείας που απευθύνεται στη νέα γενιά και θα λάβει χώρα την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, στα Village Cinemas του The Mall Athens. Με σύνθημα «Μαζί, ετοιμαζόμαστε για το αύριο. Μαζί, κατακτούμε το μέλλον.» η Παπαστράτος προσκαλεί νέες και νέους, 18 έως 30 ετών, που σπουδάζουν ή έχουν πρόσφατα αποφοιτήσει και διανύουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας να αλληλεπιδράσουν με καταξιωμένα στελέχη και να ενημερωθούν για δεξιότητες και επαγγέλματα που αναμένεται να κυριαρχήσουν στο μέλλον, ώστε να εμπνευστούν για το δικό τους ξεχωριστό ταξίδι συνεχούς μάθησης και ανάπτυξης.

Το παρόν και κυρίως, το μέλλον της εργασίας αναδιαμορφώνεται διαρκώς, με γνώμονα τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις που επιτάσσει η ραγδαία πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας. Οι επαγγελματίες του αύριο φροντίζουν σήμερα για την αναβάθμιση των γνώσεών τους και εφοδιάζονται με τις απαραίτητες δεξιότητες και ικανότητες, ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για το μέλλον.

Παπαστράτος, έχοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο και επενδύοντας στο ReSkilling και το UpSkilling, στοχεύει με το “FutuReady” να παρακινήσει τη νέα γενιά προς αυτή την κατεύθυνση και να καλλιεργήσει την κουλτούρα της συνεχούς μάθησης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “FutuReady”, οι συμμετέχουσες και συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά έμπειρα στελέχη της Παπαστράτος αλλά και καλεσμένοι τους – καταξιωμένα στελέχη της αγοράς να αναπτύσσουν τις εξής θεματικές ενότητες:

  • Οδηγός επιβίωσης στο νέο θαυμαστό κόσμο των Δεδομένων και της Τεχνητής Νοημοσύνης
  • Bιωσιμότητα 2.0: Ενδυναμώνοντας το ανθρώπινο δυναμικό για ένα μέλλον #prostokalytero
  • Αναζητώντας νέα Όρια και Ορισμούς: Παράδοξα Ηγεσίας και Power Skills σε ένα κόσμο πολλαπλής Νοημοσύνης
  • Συνέντευξη είναι, θα περάσει(ς)!

Η Μαρία Πατακιούτη, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπων και Κουλτούρας της Παπαστράτος και Ν.Α. Ευρώπης της PMI δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εγκαινιάζουμε την πρωτοβουλία “FutuReady ”, μια ακόμη ενέργεια που εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης μας με αποδέκτη την Κοινωνία και, συγκεκριμένα, για την ανάδειξη της δυναμικής νέας γενιάς που εισέρχεται στην αγορά εργασίας. Στην Παπαστράτος μιλάμε με πράξεις. Πράξεις για την εξέλιξη των ανθρώπων μας μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον συμπερίληψης και πιστοποιημένης ισότητας ευκαιριών. Πράξεις για τη δυναμική ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και της απασχόλησης, μέσω νέων επενδύσεων και συνεχούς δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Πράξεις για την κοινωνία και τις μεγάλες προκλήσεις που αυτή αντιμετωπίζει. Πράξεις #prostokalytero, που μας επιτρέπουν να κοιτάμε με θάρρος και αισιοδοξία το μέλλον στα μάτια και να λέμε: «Αγαπητό αύριο, είμαστε έτοιμοι».

Δηλώσεις συμμετοχής στο www.futuready.gr μέχρι και την Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This