Στη μνήμη του Ηλία Δανού

Must Read

Έχοντας ήδη διανύσει ένα μήνα από το νέο χρόνο και προχωρώντας στην ανασκόπηση του 2023, ενός έτους χαρακτηρισμένου από επιτυχία και ανάπτυξη για την εταιρεία ΔΑΝΟΣ, δεν μπορούμε να μην ανατρέξουμε στον πρωτοπόρο και ιδρυτή της εταιρείας Ηλία Δανό, που έφυγε από κοντά μας ακριβώς πριν από ένα χρόνο.

Στον απόηχο της απώλειας του αείμνηστου Ηλία Δανού, τιμούμε τη θύμηση του, που έχει χαραχθεί ανεξίτηλα στη μνήμη μας. Ο Ηλίας Δανός με την αφοσίωση, την εργατικότητα, την υπομονή, την προνοητικότητα, την εξυπνάδα και τις ηγετικές του ικανότητες, δημιούργησε την εταιρεία ΔΑΝΟΣ, η οποία συνεχίζει και το 2024 με δυνατές συνεργασίες και προοπτικές για πολλές επιτυχίες, ευελπιστώντας το νέο έτος, να είναι έτος επιτευγμάτων και οροσήμων.

Την ημέρα αυτή, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Ηλία Δανό, του οποίου η κληρονομιά δεν είναι μόνο πηγή υπερηφάνειας, αλλά και φως καθοδηγητικό, καθώς συνεχίζουμε να πλοηγούμαστε στο μέλλον με την ίδια αφοσίωση και οραματισμό.

Συνέταιροι, Διοίκηση, Διεύθυνση και Στελέχη του Ομίλου ΔΑΝΟΣ Διεθνείς Σύμβουλοι & Εκτιμητές Ακινήτων

*Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This