Η ΗΛΕΚΤΩΡ στην κορυφαία έκθεση IFAT Munich 2024

Must Read

Στην κορυφαία εμπορική Διεθνή Έκθεση για τη διαχείριση του Ύδατος, Αποχέτευσης, Αποβλήτων και Διαχείρισης Πρώτων Υλών, IFAT 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο από 13-17 Μαΐου, συμμετείχε η ΗΛΕΚΤΩΡ μαζί με τη θυγατρική της στη Γερμανία HERHOF .

Στο κεντρικό περίπτερο, τα στελέχη των δύο εταιρειών είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους επισκέπτες τις κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις που προσφέρουν στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων καθώς και τα τελευταία projects που έχουν αναλάβει. «Η IFAT 2024 αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα ανταλλαγής και προώθησης των εξελίξεων στη διαχείριση και επεξεργασία απορριμμάτων καθώς την παραγωγή εναλλακτικών καυσίμων, κρίσιμους τομείς για την κυκλική οικονομία», ανέφερε ο κ Νίκος Σταθάκης, CEO ΗΛΕΚΤΩΡ. Και συνέχισε τονίζοντας: «Κατά τη διάρκειά της (IFAT) είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε εποικοδομητικές συναντήσεις και να συζητήσουμε όλες τις εξελίξεις γύρω από τις περιβαλλοντικές τεχνολογίες, αλλά και τις αυξανόμενες προκλήσεις, και να αναζητήσουμε μαζί λύσεις για ένα πιο βιώσιμο μέλλον».

Μεταξύ άλλων, το περίπτερο των ΗΛΕΚΤΩΡ-HERHOF επισκέφτηκε και ο κ Hubert Aiwanger, Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Βαυαρίας, ο οποίος συνομίλησε τόσο με τους εκπροσώπους της HERHOF όσο και με τα στελέχη της ΗΛΕΚΤΩΡ από την Ελλάδα.

Συνολικά φέτος στην IFAT Munich συμμετείχαν 142.000 επισκέπτες από περίπου 170 χώρες και περιοχές ενώ οι εκθέτες έφτασαν τους 3.211 από 61 χώρες και περιοχές.

Η ΗΛΕΚΤΩΡ αποτελεί μία πλήρως καθετοποιημένη εταιρεία στον κλάδο διαχείρισης απορριμμάτων και παραγωγής πράσινης ενέργειας με πάνω από 20 χρόνια επιτυχούς πορείας. Η σημαντική τεχνογνωσία και εξειδίκευση που διαθέτει επιτρέπει στην ΗΛΕΚΤΩΡ να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στη διαχείριση απορριμμάτων, που περιλαμβάνουν τη μελέτη, κατασκευή και λειτουργία σύγχρονων μονάδων επεξεργασίας αποβλήτων, καθώς και να υλοποιεί έργα παραγωγής εναλλακτικών καυσίμων και ενεργειακής αξιοποίησης του βιοαερίου και της βιομάζας. Ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης με παρουσία σε 8 χώρες, αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρεία που κατέχει και εφαρμόζει τεχνολογίες αιχμής στον κλάδο της δραστηριότητάς της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This