Τρία νέα υποκαταστήματα για την Optima bank του ομίλου Motor Oil

Must Read

Τρία νέα τραπεζικά υποκαταστήματα σε Αμπελόκηπους, Νέα Σμύρνη και Παλαιό Φάληρο ανοίγει η Optima bank του ομίλου Motor Oil.

Τα δύο πρώτα άνοιξαν τις πύλες τους την Παρασκευή 31/1, ενώ εκείνο του Παλαιού Φαλήρου θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την επόμενη Παρασκευή. Έτσι, η νέα τράπεζα διαθέτει πλέον εφτά υποκαταστήματα, ενισχύοντας το δίκτυό της και υλοποιώντας ένα πλάνο μετασχηματισμού της τέως Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος σε σύγχρονη εμπορική τράπεζα.

Εισάγοντας μία διαφορετική φιλοσοφία εξυπηρέτησης των πελατών στον τραπεζικό χάρτη της χώρας, στα καταστήματα της Optima bank αποτελούν παρελθόν τα ταμεία, αφού ακόμη και οι εγχρήματες συναλλαγές δεν θα πραγματοποιούνται σε γκισέ, αλλά σε γραφεία συνεργασίας.

Μεταξύ άλλων, οι συναντήσεις των πελατών με τους συμβούλους των καταστημάτων θα λαμβάνουν χώρα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την άνεση και την ιδιωτικότητα των πελατών.

Η Optima bank υλοποιεί ένα στρατηγικό σχέδιο επενδύσεων, που δίνει έμφαση στην ανάπτυξη τόσο του δικτύου καταστημάτων της όσο και των σύγχρονων και ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών της.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους της τράπεζας, είναι μια περίοδος που η οικονομία και η κοινωνία έχουν περισσότερο από ποτέ ανάγκη από ένα νέο ξεκίνημα, στο οποίο οι τράπεζες έχουν κομβικό ρόλο, γι’ αυτό πρέπει να προσαρμοστούν στις σημερινές ανάγκες.

Διαβάστε επίσης: Απλοποιούνται οι διαδικασίες για αδειοδότηση επιχειρήσεων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This