Πέμπτη 17/6/2021

Τρία νέα υποκαταστήματα για την Optima bank του ομίλου Motor Oil

Τρία νέα τραπεζικά υποκαταστήματα σε Αμπελόκηπους, Νέα Σμύρνη και Παλαιό Φάληρο ανοίγει η Optima bank του ομίλου Motor Oil.

Τα δύο πρώτα άνοιξαν τις πύλες τους την Παρασκευή 31/1, ενώ εκείνο του Παλαιού Φαλήρου θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την επόμενη Παρασκευή. Έτσι, η νέα τράπεζα διαθέτει πλέον εφτά υποκαταστήματα, ενισχύοντας το δίκτυό της και υλοποιώντας ένα πλάνο μετασχηματισμού της τέως Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος σε σύγχρονη εμπορική τράπεζα.

Εισάγοντας μία διαφορετική φιλοσοφία εξυπηρέτησης των πελατών στον τραπεζικό χάρτη της χώρας, στα καταστήματα της Optima bank αποτελούν παρελθόν τα ταμεία, αφού ακόμη και οι εγχρήματες συναλλαγές δεν θα πραγματοποιούνται σε γκισέ, αλλά σε γραφεία συνεργασίας.

Μεταξύ άλλων, οι συναντήσεις των πελατών με τους συμβούλους των καταστημάτων θα λαμβάνουν χώρα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την άνεση και την ιδιωτικότητα των πελατών.

Η Optima bank υλοποιεί ένα στρατηγικό σχέδιο επενδύσεων, που δίνει έμφαση στην ανάπτυξη τόσο του δικτύου καταστημάτων της όσο και των σύγχρονων και ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών της.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους της τράπεζας, είναι μια περίοδος που η οικονομία και η κοινωνία έχουν περισσότερο από ποτέ ανάγκη από ένα νέο ξεκίνημα, στο οποίο οι τράπεζες έχουν κομβικό ρόλο, γι’ αυτό πρέπει να προσαρμοστούν στις σημερινές ανάγκες.

Διαβάστε επίσης: Απλοποιούνται οι διαδικασίες για αδειοδότηση επιχειρήσεων

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ