14-7-2020

«Τρόικα» επενδύσεων με τρεις προτεραιότητες ετοιμάζει η Noval!

Τρεις προτεραιότητες, ταυτόχρονα με την αναζήτηση νέων ευκαιριών, έχει η διοίκηση της Noval, της επενδυτικής εταιρίας ακινήτων (ΑΕΕΑΠ) του ομίλου Βιοχάλκο.

Πρόκειται για την εκκίνηση της διαδικασίας αξιοποίησης του ακινήτου της οδού Πειραιώς για τη δημιουργία συγκροτήματος, που θα περιλαμβάνει δραστηριότητες αναψυχής, πολιτισμού, κτίρια γραφείων, ξενοδοχείο και καταστήματα, την ολοκλήρωση των εργασιών επέκτασης του εμπορικού κέντρου River West στον Κηφισό, καθώς και του κτιρίου επιπλωμένων διαμερισμάτων στην περιοχή του Μετς.

Μέσω της επέκτασης River West και τη δημιουργία του River West Open, και την προσθήκη περίπου 20.000 τ.μ. με καταστήματα, χώρους αναψυχής κ.ά. δημιουργείται ένα ενιαίο συγκρότημα μαζί με το γειτονικό ακίνητο του ΙΚΕΑ, το οποίο ανήκει επίσης στη Noval. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν ως το τέλος του έτους.

Στην οδό Πειραιώς το ακίνητο που φιλοξενούσε κάποτε το εργοστάσιο του ομίλου είναι επιφάνειας περίπου 73.000 τ.μ. και τα υφιστάμενα κτίρια καταλαμβάνουν περίπου 44.000 τ.μ. Η διοίκηση της Noval προωθεί σχέδιο για την κατασκευή νέων κτιρίων περί τα 50.000 τ.μ. εντός ενός πάρκου αναψυχής και πρασίνου. Το συγκρότημα θα περιλαμβάνει μουσείο και ινστιτούτο τεχνολογικής έρευνας, ξενοδοχείο, γραφεία και κάποια εμπορικά καταστήματα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ