Δευτέρα 17/5/2021

Πέθανε ο Ανδρέας Κρητικός, ιδρυτής της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ

Έφυγε απ’ τη ζωή, σε ηλικία 95 ετών, ο Ανδρέας Κρητικός, ιδρυτής της αλυσίδας σούπερ μάρκετ “ΚΡΗΤΙΚΟΣ”.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε σχετικά αναφέρεται ότι ο Ανδρέας Κρητικός ήταν αυτός που ενέπνευσε τις αξίες της αλυσίδας στα τρία παιδιά του, Νεκτάριο, Άγγελο, Δημήτρη, που ανέλαβαν με τη σειρά τους την υλοποίηση του οράματός του, ως συνεχιστές του έργου προσφοράς, που ξεκίνησε από το 1948.

«Αποτελούσε φωτεινό παράδειγμα για όλους, γεμάτος όρεξη για ζωή, κοινωνικές ευαισθησίες και δημιουργικότητα. Ξεχώριζε για το ήθος του, την εντιμότητα, το πάθος και την ευθύτητά του, αρχές με τις οποίες πορεύτηκε και υπηρέτησε την τοπική κοινωνία, αφήνοντας σε όλους μας σημαντική παρακαταθήκη».

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 04 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου (Παναγίτσα) στην Αίγινα.

Τα καταστήματα της Αίγινας θα παραμείνουν κλειστά την ημέρα της κηδείας, ενώ τα καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην υπόλοιπη Ελλάδα θα κλείσουν μεταξύ 12:00 με 14:00 την ίδια ημέρα.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στο Νοσοκομείο Αίγινας “Ο Άγιος Διονύσιος” στον αριθμό λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας: GR2501102410000024129601415.

Δείτε επίσης: Επιδεινώνεται ο καιρός από απόψε – Έρχονται βροχές και καταιγίδες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ