«Πόρτα» από την Skroutz σε όσους εκτόξευσαν τις τιμές λόγω κορωνοϊού

Must Read

Επιτέλους καλά νέα! Η πλατφόρμα Skroutz πετάει έξω όσα ηλεκτρονικά φαρμακεία και καταστήματα ανέβασαν υπερβολικά τις τιμές λόγω κορωνοϊού.

Με την ένδειξη αυτή «Το προϊόν δεν υπάρχει πλέον στο Skroutz», η πλατφόρμα ενημερώνει ότι διακόπτει την συνεργασία της με όσους αισχροκερδούν πάνω στον τρόμο των πολιτών.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε εκπρόσωπος της Skroutz στο News24/7, στην λίστα των προϊόντων συμπεριλαμβάνονται κυρίως οι μάσκες και τα απολυμαντικά, ενώ έχουν ήδη ενημερωθεί οι συνεργάτες της ότι θα αποκλείονται από την πλατφόρμα όσοι δεν συμμορφώνονται.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι  εξετάζει κάθε περίπτωση αισχροκέρδειας που καταγγέλλεται για όσους εκμεταλλεύονται το  ζήτημα δημόσιας υγείας και τις ευαισθησίες του καταναλωτικού κοινού και θα επιβάλλει αυστηρότατες κυρώσεις.

Με κίνηση ανάλογη της Skroutz, και η Amazon ανακοίνωσε ότι αφαίρεσε από την πλατφόρμα της 530.000 προϊόντα των οποίων οι τιμές είχαν αυξηθεί αδικαιολόγητα.

Δείτε επίσης: Οδηγίες από την Περιφέρεια για την αποφυγή διασποράς του Covid-19 στους εργασιακούς χώρους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This