Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

Κορωνοϊός: Οι νέοι αυστηροί κανόνες της Airbnb

Ανακοίνωση έβγαλε σήμερα η εταιρία Airbnb σχετικά με τα νέα μέτρα που θα ληφθούν στις κατοικίες βραχυχρόνιας μίσθωσης όσον αναφορά τον Covid-19.

Συγκεκριμένα η εταιρία αναφέρει, πως στους νέους κανονισμούς θα υπάρξει πλέον πλαφόν μίσθωσης μέχρι 16 άτομα και όσοι από τους επισκέπτες ή τους οικοδεσπότες παρακάμψουν τους νέους κανόνες, θα αποκλειστούν από την κοινότητα του Airbnb, καθώς επίσης θα βρεθούν αντιμέτωποι με νομικές κυρώσεις.

«Το να καθιερώσουμε την καθολική απαγόρευση των πάρτι και των εκδηλώσεων είναι προς το συμφέρον της δημόσιας υγείας», επισημαίνοντας πως η απαγόρευση θα αφορά όλες τις κρατήσεις που θα γίνονται από σήμερα και μέχρι νεωτέρας.

τόνισε χαρακτηριστικά η εταιρία και συνέχισε λέγοντας ότι: «ορισμένοι επέλεξαν να μεταφέρουν ό,τι έκαναν στα μπαρ και στις ντίσκο σε σπίτια, που ορισμένες φορές νοίκιαζαν μέσω της πλατφόρμας μας, πιστεύουμε ότι μια τέτοια συμπεριφορά είναι απίστευτα ανεύθυνη, δεν θέλουμε να αναμειχθούμε, και κάθε πρόσωπο που υιοθετεί ή επιτρέπει αυτή τη συμπεριφορά δεν έχει θέση στην πλατφόρμα μας».

Ο όμιλος αναφέρει πως ήδη το 73% των καταχωρήσεων, παγκοσμίως, απαγορεύει τις εκδηλώσεις, ωστόσο μερικοί ιδιοκτήτες επιτρέπουν τα ολιγομελή πάρτι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ