Μετά τον Μπερλουσκόνι, με κορωνοϊό και η μεγαλύτερη κόρη του

Must Read

Η Μαρίνα Μπερλουσκόνι, πρόεδρος της Fininvest και κόρη του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, είναι θετική στον κορωνοϊό, με την είδηση να γίνεται γνωστή στη σκιά της νοσηλείας του πατέρα της, ο οποίος έχει επίσης κορωνοϊό και νοσηλεύεται.

Η κόρη του πρώην Ιταλού Πρωθυπουργού είναι σε καλή κατάσταση και βρίσκεται σε απομόνωση με την οικογένειά της στο σπίτι τους στο Μιλάνο από την περασμένη Τετάρτη, όταν ο πατέρας της διαγνώστηκε θετικός.

Ο Σ.Μπελουσκόνι βρίσκεται επί του παρόντος στο νοσοκομείο San Raffaele του Μιλάνου με ήπια διπλή πνευμονία. Πηγή είπε στο ιταλικό πρακτορείο ANSA ότι η 54χρονη Μαρίνα Μπερλουσκόνι, διαγνώστηκε αρχικά αρνητική την περασμένη εβδομάδα όταν αρρώστησε ο πατέρας της, αλλά το επαναληπτικό τεστ στο οποίο υπεβλήθη το Σαββατοκύριακο ήταν θετικό.

Η Fininvest είναι το χαρτοφυλάκιο που ελέγχει τον τηλεοπτικό οργανισμό Mediaset και τον εκδοτικό οργανισμό Mondadori.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This