Αντιτουρκική πανστρατιά! Εκατοντάδες Αρμένιοι στο πλευρό του συριακού στρατού κατά των Τούρκων!

Must Read

Φωτό από την άφιξη των Αρμένιων μισθοφόρων στη Συρία (nziv.net)

Εκατοντάδες Αρμένιοι, έσπευσαν στη Συρία για να πολεμήσουν στο πλευρό του συριακού στρατού κατά των τούρκων. Οι Αρμένιοι μάλιστα θα πολεμήσουν ως μισθοφόροι, εντασσόμενοι επίσημα στις τάξεις του στρατού της Συρίας. Οι Αρμένιοι θεωρούνται  εξαιρετικοί πολεμιστές, «μπαρουτοκαπνισμένοι» στο Πεδίο της Μάχης λόγω της πολυετούς σύγκρουσης με το Αζερμπαϊζάν για το Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Επιπλέον οι συνθήκες μάχης στην Αρμενία και στην μεθόριο με το Αζερμπαϊτζάν είναι παρόμοιες με τις συνθήκες πολέμου της Συρίας, καθώς και οι συγκρούσεις του Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν περιορίζονται σε κάποια συνοριακή γραμμή αλλά είναι γενικευμένα πολεμικά επεισόδια.

Η εξέλιξη αυτή ενισχύει την αντιτουρκική συμμαχία στην Συρία όπου πλεόν με τον Στρατό της Συρίας πολεμούν: ο ρωσικός στρατός, η Επαναστατική Φρουρά του Ιράν, Σιίτες πολιτοφυλακές που μεταφέρθηκαν από το Ιράκ, το Λίβανο, το Ιράν και αλλού, Ορθόδοξοι Χριστιανοί της Σιρίας και του Ιράκ και τώρα οι Αρμένιοι.

τούρκος παρουσιαστής

Εναντίον του Στρατού της Συρίας είναι:

Ο τουρκικός στρατός, σουνίτες από την Τσετσενία τις αραβικές χώρες, από την βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή ως ισλαμοφασιστες του ISIS.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε γνωστό ότι η Ρωσία έχει μεταφέρει 450 μαχητές από την Αρμενία στο πεδίο της μάχης στη Συρία για να πολεμήσει μαζί με τις πολιτοφυλακές του Άσαντ.

Οι Αρμένιοι μισθοφόροι προσλήφθηκαν από το φιλοκυβερνητικό κόμμα Τσενάκ, το οποίο δραστηριοποιείται στη Συρία και τον Λίβανο, και εδρεύει στο Λίβανο, όπως μεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο. 

Το τάγμα συνοδεύεται από τον Ταξίαρχο Mussan Nafnuf των συριακών  στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών, σε συντονισμό με τη ρωσική βάση Χμέιμιμ.

Η πρόσληψη των Αρμένιων μισθοφόρων έγινε δυνατή όταν άρχισε η Ρωσία να υποστηρίζει την αρμενική κυβέρνηση στη σύγκρουσή της με το Αζερμπαϊτζάν,  το οποίο υποστηρίζεται από την Τουρκία με όπλα και εκπαίδευση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This