Ισλαμιστές τουρκόφρονες μισθοφόροι στο πλευρό των Αζέρων!

Must Read

Επιβεβαιώνεται πλέον από τους αρμένιους ότι οι Αζέροι κατά την επίθεση τους χρησιμοποίησαν ισλαμιστές τρομοκράτες ως μισθοφόρους, που πιθανότατα είχαν σταλεί από την Τουρκία. Είναι οι ίδιοι τρομοκράτες που η Τουρκία χρησιμοποιεί τόσο στην Συρία, όσο και την Λιβύη. Αυτό για να μην τρέφουμε αυταπάτες για το σχέδιο που θα χρησιμοποιήσει και σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης.

Όπως ακριβώς τους έστειλε στο Αζερμπαϊτζάν για να εισβάλλουν στα εδάφη της Αρμενίας, διότι το Ναγκόρνο Καραμπάχ είναι αρμενικό, έτσι ακριβώς θα του στείλει όπου αλλού θέλει ως προπομπό εισβολής.

Οι αρμενικές δυνάμεις ανακοίνωσαν 19 απώλειες αρμενίων στρατιωτών. Έπεσαν ως ήρωες απέναντι σε έναν ύπουλο εχθρό. Όπως είναι αναμενόμενο, οι Αζέροι δεν έχουν ανακοινώσει απώλειες. Υπολογίζοντο πολύ μεγαλύτερες παρά τον αιφνιδιασμό που επιχείρησαν.

Ο πόλεμος συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This