«Κακομαθημένες» η Ελλάδα και η Κύπρος για τον Ερντογάν – Απειλές για όσους στηρίζουν την Αρμενία

Must Read

Συνεχίζει την προκλητική ρητορική ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, λίγο πριν ξεκινήσει η Σύνοδος Κορυφής!

Σύμφωνα με τη Daily Sabah, σε ομιλία του στη Βουλή, ο «Σουλτάνος» χαρακτήρισε «κακομαθημένες» την Ε.Ε., την Ελλάδα και την Κύπρο οι οποίες έχουν ανεδαφικά αιτήματα,ενώ ταυτόχρονα απειλούν όπως ανέφερε, τις τουρκικές του αξιώσεις:

«Οι εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο είναι μία από τις σημαντικότερες διαμάχες που έχουμε στις θάλασσες. Δεν είμαστε υπέρ μιας σύγκρουσης στη Μεσόγειο. Το μοναδικό αίτημά μας είναι ο σεβασμός στα δικαιώματά μας. Εκείνοι που μας έφερναν χάρτες και θα μας φυλάκιζαν στις ακτές μας ακολούθησαν πρώτα την τακτική της απειλής και του εκβιασμού. Είναι δική τους επιλογή να αρχίσουν μια σύγκρουση στην ανατολική Μεσόγειο. Θα διατηρήσουμε την αποφασιστική μας στάση μέχρι το τέλος», δήλωσε.

Θα «λογοδοτήσουν»

Φυσικά, ο Τούρκος πρόεδρος που αρνείται ότι έχει συνδράμει με στρατιωτική ενίσχυση στο Αζερμπαϊτζάν, όπως κατήγγειλε η Αρμενία, δηλώνει ένθερμα τη συμπαράσταση του στους Αζέρους και απειλεί ότι οι υποστηρικτές του «αδίστακτου κράτους» όπως χαρακτήρισε τους Αρμένιους, θα «λογοδοτήσουν»: «Οι κατακτητές πρέπει να εγκαταλείψουν τη γη που καταλαμβάνουν παράνομα», δήλωσε ο Ερντογάν για τους Αρμένιους που δίνουν μάχη  στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This