Σαν τις… μύγες πέφτουν τα drones που στέλνει το Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

Must Read

Οι μονάδες αεροπορικής άμυνας των ενόπλων δυνάμεων του Αρτσάχ κατέρριψαν ένα πολεμικό αεροπλάνο του Αζερμπαϊτζάν και ένα μη επανδρωμένο εναέριο όχημα το πρωί της Παρασκευής δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας, Shushan Stepanyan.

Είπε ότι οι επιχειρήσεις μάχης συνεχίζονται σε ολόκληρα τα σύνορα της περιοχής. «Οι προσπάθειες του εχθρού να παραβιάσουν τις αμυντικές μας γραμμές σε διάφορα τμήματα απέτυχαν», είπε.

Αρκετά drones αναγνώρισης των Αζέρων παραβίασαν τον αρμενικό εναέριο χώρο και καταρρίφθηκαν κοντά στο Ερεβάν αργά την 1η Οκτωβρίου.

Την Πέμπτη, ο πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν είχε ανακοινώσει ότι οι δυνάμεις της χώρας του κατέρριψαν τέσσερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη στις επαρχίες κοντά στο Ερεβάν, την πρωτεύουσα της χώρας.

Σύμφωνα με τον Πασινιάν, τέσσερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη εμφανίστηκαν στον εναέριο χώρο της Αρμενίας, στις επαρχίες Κοτάικ και Γκεγαρκούνικ, ενώ συνεχίζονται οι συγκρούσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This