Ο Αλβανός Μπερίσα υπέρ του διωγμού των αρμενίων από το Αρτσάχ!

Must Read

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας αποδεικνύει την ηθική και τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα από όλο το τουρκικό τόξο! Το ανησυχητικό είναι ότι στην Αλβανία πλέον η Τουρκία έχει μπει τόσο γερά, που οι πολιτικοί υπηρετούν τυφλά τις εντολές του Ερντογάν περιμένοντας προφανώς ως αντάλλαγμα βοήθεια στις επόμενες εκλογές.

Η παρέμβαση λοιπόν Μπερίσα σε κάνει να τραβάς τα μαλλιά σου. Θέλει να παρέμβει η διεθνής κοινότητα για να ξεσπιτωθούν οι Αρμενιοι από το Ναγκόρνο Καραμπάχ, αφού παραδέχεται ότι πλέον η πλειοψηφία των κατοίκων εκεί είναι από την Αρμενία!

Το μήνυμα Μπερίσα για Αρμενία Αζερμπαϊτζάν

Εννοείται ότι παίρνει αναφανδόν το πλευρό του Αζερμπαϊτζάν και δικαιολογεί την εισβολή. Όταν όμως έχεις έναν λαό που έχει ήδη υποστεί μία γενοκτονία από τους ίδιους δράστες και εσύ βγαίνεις και ζητάς στην ουσία δεύτερο ξεσπιτωμό, άρα νέα εθνοκάθαρση, αποδεικνύεις τον ρόλο σου στην πορεία της ιστορίας. Είσαι επικίνδυνος όχι μόνο για τους αρμένιους, αλλά και για τους αλβανούς και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Για την ακρίβεια κάθε φίλος της φασιστικής πολιτικής Ερντογάν συνιστά απειλή για την ανθρωπότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This