Σκοτώθηκε ο Αρμένιος ήρωας της πιο διάσημης φωτογραφίας του πολέμου στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

Must Read

Ο πυροβολητής Άλμπερτ Χοβανισιάν, ο Αρμένιος ήρωας μιας από τις πιο διάσημης φωτογραφίας από τον συνεχιζόμενο πόλεμο στο Καραμπάχ, πέθανε, όπως ανακοίνωσε ο πατέρας του.

«Ο γιος μου, ο Albert Hovhannisyan, του οποίου η φωτογραφία έγινε ευρέως διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο αυτές τις μέρες, πέρασε στην αθανασία. Ο πόνος μου και ο πόνος της οικογένειάς μου είναι απερίγραπτος», έγραψε ο Artak Hovhannisyan στο Facebook.

«Η θλίψη μου είναι βαριά, αλλά είμαι ακόμη πιο περήφανος που είμαι ο πατέρας ενός πατριώτη Αρμενίου, ενός πραγματικού ήρωα της σύγχρονης εποχής. Συνειδητοποιώ ότι ο Άλμπερτ μου δεν είναι μόνο ο Ήρωάς μου, είναι ο Ήρωας όλων μας, είναι το παράδειγμα του Αρμένιου ήρωα των σημερινών και των μελλοντικών γενεών, που ακολούθησε το μονοπάτι των ηρωικών προγόνων του και έγινε αθάνατος», έγραψε ο Hovhannisyan.

Η φωτογραφία, η οποία διανεμήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου από το Αρμενικό Υπουργείο Άμυνας, δημοσιεύθηκε από μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This