Χειροπέδες σε διακεκριμένο γιατρό που ήθελε να πληρώνει με ναρκωτικά χάπια τις συνευρέσεις του με πόρνες!

Ο συλληφθείς στο παρελθόν είχε αποτελέσει μέλος ειδικού κλιμακίου της κυβέρνησης για την προστασία των ανηλίκων από τον εθισμό στα οπιοειδή

Must Read

Πολιτικός του Λονγκ Άιλαντ, ο οποίος τυγχάνει να είναι και διακεκριμένος γιατρός, συνελήφθη την Τρίτη 20/10, έπειτα από καταγγελίες ότι προσπαθούσε να ανταλλάξει χάπια με «σεξουαλικές χάρες».

Ο δρ. Γουίλιαμ Σπένσερ, δημοκρατικός νομοθέτης της κομητείας Σάφολκ, συνελήφθη από τους αστυνομικούς σε χώρο στάθμευσης, πίσω από πολυκατάστημα, όπου επρόκειτο να συναντήσει, όπως νόμιζε, μια πόρνη, στην οποία θα χορηγούσε χάπια οξυκωδόνης, με αντάλλαγμα το σεξ.

Εκεί όμως τον περίμεναν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και τον οδήγησαν στο τμήμα. Οι Αρχές είχαν δεχτεί καταγγελίες για αντίστοιχες συμπεριφορές του γιατρού το προηγούμενο διάστημα και είχαν ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.

Ο Σπένσερ, διευθυντής του Τμήματος Ωτορινολαρυγγολογίας του Νοσοκομείου Χάντινγκτον, είχε υπάρξει κατά το παρελθόν μέλος ειδικού κλιμακίου της κυβέρνησης για τον εθισμό στα οπιοειδή, που είχε ως στόχο την προστασία των ανηλίκων από τσιγάρα, energy drinks και άλλου είδους διεγερτικές ουσίες.

Έχαιρε της εκτίμησης της τοπικής κοινωνίας του Σάφολκ και θεωρούνταν καλός οικογενειάρχης, στο πλευρό της συζύγου του Ρέιτσελ και των τριών παιδιών τους.

Μέχρι στιγμής, η εισαγγελία δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση για την υπόθεση, ενώ ο ίδιος δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα των δημοσιογράφων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This