Έκαναν ριφιφί σε τράπεζα του Μιλάνου και δεν τους μυρίστηκε κανείς, παρότι μπήκαν από το… σύστημα αποχέτευσης!

Ένας πυροσβεστήρας τους βοήθησε να αποπροσανατολίσουν τους αστυνομικούς που τους είχαν περικυκλώσει

Must Read

«Κινηματογραφική» εξέλιξη είχε το ριφιφί σε τράπεζα του Μιλάνου, από κακοποιούς οι οποίοι είχαν καταστρώσει σχέδιο εμπνευσμένο από την τηλεοπτική σειρά «La Casa de Papel», όταν ένα απρόοπτο απείλησε να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Για… καλή τους τύχη, η αντίδραση ενός από τους δράστες τούς επέτρεψε να γίνουν «καπνός», κάτω από τη μύτη, κυριολεκτικά, των αστυνομικών που τους είχαν περικυκλώσει.

Οι δράστες, σύμφωνα με την εφημερίδα «La Repubblica», σκόπευαν να εισέλθουν στο σύστημα αποχέτευσης από ένα φρεάτιο, να φτάσουν στο κάτω δάπεδο της τράπεζας «Credit Agricole» και αφού άνοιγαν τρύπα, να εισβάλουν στο εσωτερικό της. Εκεί θα κρατούσαν ως ομήρους τους εργαζομένους και θα περίμεναν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, το οποίο λειτουργεί με χρονοδιακόπτη.

Την Τρίτη, περίπου στις 8.30 το πρωί, λίγο αφότου η τράπεζα είχε ανοίξει και στο εσωτερικό της βρισκόταν ο διευθυντής με δύο υπαλλήλους, πέντε ληστές εισέβαλαν από την τρύπα που άνοιξαν στο δάπεδο. Ο διευθυντής φώναξε «γίνεται ληστεία», πριν τον χτυπήσει στο κεφάλι με όπλο ένας από τους ληστές και τον ακινητοποιήσει ύστερα από σύντομη πάλη. Ακούγοντας τις κραυγές του διευθυντή, η μία από τις υπαλλήλους κατάφερε να το σκάσει και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Κατάφεραν να το σκάσουν

Αυτό που ακολούθησε παραπέμπει σε ταινία του Χόλιγουντ, με τους αστυνομικούς να περικυκλώνουν την τράπεζα και τους δράστες να μην περιμένουν το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου, παρά να αρπάζουν 20 θυρίδες. Και την ώρα που οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο, ένας από τους κλέφτες άδειασε έναν πυροσβεστήρα στον αέρα.

Στη σύγχυση που ακολούθησε, οι κακοποιοί κατάφεραν να το σκάσουν μέσω της τρύπας στο δάπεδο και να χαθούν στο δίκτυο των 1.500 χιλιομέτρων του συστήματος αποχέτευσης του Μιλάνου, μαζί με τα κλοπιμαία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This