Εύγε στην δήμαρχο του Παρισιού: Ψωνίστε από γαλλικά μαγαζιά και όχι από την Amazon!

Must Read

Μακάρι να βλέπαμε και εδώ αντίστοιχες πρωτοβουλίες από κορυφαίους πολιτικούς. Αντίθετα, ουδείς φαίνεται να ασχολείται με την καταστροφή της αγοράς, της εθνικής οικονομίας, των μικρομεσαίων που αποτελούν τον στυλοβάτη της.

Στην Ελλάδα οι πολυεθνικοί τεχνολογικοί γίγαντες, λειτουργούν ανεξέλεγκτα χωρίς κανένα όριο. Χωρίς καμία αντίδραση. Σε αντίθεση με την Γαλλία, όπου κορυφαίες προσωπικότητες μεταξύ των οποίων και η δήμαρχος του Παρισιού Anne Hidalgo, Ζήτησαν από τους Γάλλους καταναλωτές να μην προτιμήσουν την Amazon για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους.

Η πρωτοβουλία μάλιστα έχει το χαρακτηριστικό όνομα Χριστούγεννα χωρίς Amazon! “Noël Sans Amazon” στα Γαλλικά.

Επιτακτική είναι η ανάγκη που κυριαρχεί στη Γαλλία για αυστηρή νομοθεσία που θα περιορίσει περιορίσει την ασυδοσία των γιγάντων του διαδικτύου που αποκομίζουν εκατομμύρια καταστρέφοντας τις τοπικές αγορές και φυσικά διαπράττοντας εκτεταμένη φοροαποφυγή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This