Η Μελάνια Τραμπ ετοιμάζεται για το… «Last Christmas» κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου!

Θα το υποδεχτεί για τελευταία φορά ως Πρώτη Κυρία

Must Read

Το τελευταίο της ρομαντικό παραμύθι στον Λευκό Οίκο ζει η Μελάνια Τραμπ!

Όπως μας πληροφόρησε στους προσωπικούς της λογαριασμούς, το χριστουγεννιάτικο δέντρο του προεδρικού μεγάρου των ΗΠΑ κουβαλά πίσω του μια όμορφη παράδοση.

«Από το 1966 η άφιξη του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Λευκού Οίκου έχει γίνει μια εμβληματική παράδοση διακοπών. Το φετινό δέντρο, ένα υπέροχο Fraser Fir 18 1/2 μέτρων από το Dan και Bryan Trees της δυτικής Βιρτζίνια, θα φτάσει σήμερα στο Λευκό Οίκο», σημείωσε η Μελάνια, που θα υποδεχτεί το δέντρο για τελευταία φορά ως Πρώτη Κυρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Προτιμώ τα Μπολσόι από τα gay pride»!

Μία άκρως ανησυχητική βεβαιότητα εκφράζουν βουλευτές της Ν.Δ. σε πηγαδάκια εντός του κοινοβουλίου, για την επικίνδυνη προθυμία του Κυριάκου...

More Articles Like This