«Στοπ» στα γυρίσματα και τις παραγωγές από τους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ λόγω κορωνοϊού

Το Λος Άντζελες έχει μετατραπεί σε μια από τις κύριες εστίες της πανδημίας

Must Read

Το Χόλιγουντ ανέστειλε το μεγαλύτερο μέρος γυρισμάτων και παραγωγών, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, ανακοίνωσε το σωματείο ηθοποιών, καθώς τα κρούσματα κορωνοϊού συνεχίζουν να κινούνται σε επίπεδα ρεκόρ στο Λος Άντζελες.

«Οι περισσότερες παραγωγές θα σταματήσουν μέχρι τη δεύτερη ή τρίτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, αν όχι αργότερα», τόνισε το σωματείο SAG-AFTRA σε ανακοίνωσή του.

Το Λος Άντζελες, η πιο πυκνοκατοικημένη κομητεία των ΗΠΑ, με περίπου δέκα εκατομμύρια κατοίκους, έχει μετατραπεί σε μια από τις κύριες εστίες της πανδημίας στη χώρα και καταγράφει σχεδόν καθημερινά ρεκόρ μολύνσεων.

Μέχρι σήμερα, περίπου 750.000 μολύνσεις έχουν εντοπιστεί επίσημα στην κομητεία, όπου ο ιός έχει προκαλέσει το θάνατο σε σχεδόν 10.000 ανθρώπους.

Εκτός από μερικές δεκάδες ανεξάρτητες ταινίες, πολύ λίγες ταινίες μεγάλου μήκους γυρίστηκαν φέτος στην περιοχή του Λος Άντζελες, με το μεγαλύτερο μέρος των παραγωγών να επικεντρώνεται σε διαφημίσεις και μουσικά βίντεο.

Αντίθετα, ταινίες μεγάλου προϋπολογισμού ξανάρχισαν γυρίσματα εκτός ΗΠΑ, όπως ο Τομ Κρουζ με την νέα του ταινία “Mission Impossible” στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία, ή την τηλεοπτική σειρά “Supergirl” και ” Batwoman” στον Καναδά.

Ένας από τους παράγοντες που εμποδίζουν την επανέναρξη γυρισμάτων στην Καλιφόρνια είναι η άρνηση των ασφαλιστικών εταιρειών να καλύψουν περιστατικά που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια γυρισμάτων και συνδέονται με τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This