Αυτός είναι έρωτας «αστραπή»! Γνωρίστηκαν σε ριάλιτι τον Ιανουράριο και παντρεύτηκαν τον Μάρτιο

Το ταίριασμά τους έγινε από ειδικούς του ριάλιτι

Must Read

Στον έρωτα δεν υπάρχουν κανόνες και αυτό επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά η Μισέλ Γουάλντερ και ο Οουεν Τζένκινς, που γνωρίστηκαν σε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι τον Ιανουάριο και παντρεύτηκαν τον Μάρτιο!

Το ζευγάρι, που εμφανίζεται στο ριάλιτι του Channel 4 «Married at first sight», παντρεύτηκε το Μάρτιο, ζει στο Σέφιλντ και λένε ότι είναι απολύτως ευτυχισμένο. Όπως είπε, ο 31χρονος Όουεν, δεν πήγε στο ριάλιτι για να γίνει γνωστός στον κόσμο, αλλά για να γνωρίσει την γυναίκα με την οποία θα περάσει μαζί το υπόλοιπο της ζωής του.

«Προσωπικά δεν ήθελα να είμαι στην τηλεόραση. Θα προτιμούσα να το κάνω χωρίς τις κάμερες. Ήθελα να βρω το άτομο για να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου και αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνω» είπε.

Το ταίριασμά τους έγινε, όπως προβλέπει το κόνσεπτ του ριάλιτι, από ειδικούς σε θέματα σχέσεων που μελέτησαν τα προφίλ τους και αφού τους πάντρεψαν τους έδωσαν έξι εβδομάδες να αποφασίσουν αν θα μείνουν μαζί.

Μάλιστα, σημαντικά πράγματα όπως είναι η δουλειά, η οικογένεια και ο χαρακτήρας, τα έμαθαν ο ένας για τον άλλο την ώρα που υπέγραφαν τα χαρτιά του γάμου! Σήμερα, πια συμπληρώνουν εννέα μήνες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This