Τρίτη 15/6/2021

Ο Ουαλός ηθοποιός Μαικλ Σιν επέστρεψε στην βασίλισσα Ελισάβετ το μετάλλιο του τάγματος για να μην χαρακτηριστεί υποκριτής!

Πολλοί άνθρωποι θα «σκότωναν» για να λάβουν από τη βασίλισσα Ελισάβετ το μετάλλιο του τάγματος της βρετανικής αυτοκρατορίας, όμως, υπάρχει ένας άνθρωπος που ουσιαστικά της το…έτριψε στη μούρη.

Ο λόγος για τον Μάικλ Σιν, τον Ουαλό ηθοποιό, που ήταν υποψήφιος για Golden Globe για τον ρόλο του στο «Masters of Sex». Ο ηθοποιός επέστρεψε το μετάλλιό του, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα ιστορικά λάθη της Αγγλίας σε βάρος της χώρας του.

Ο 51χρονος σταρ, που είναι γνωστός και για τις ερωτικές επιτυχίες του, καθώς ανάμεσα στις διάσημες πρώην του βρίσκονται οι καλλονές Κέιτ Μπέκινσεϊλ και Ρέιτσελ Μακ Ανταμς, έλαβε το μετάλλιο από τη βασίλισσα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ το 2009 για την προσφορά του στην υποκριτική τέχνη.

Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες σύμφωνα με την «Daily Mail», αποκάλυψε ότι επέστρεψε το βραβείο στη βασίλισσα το 2017, λίγο προτού κάνει διάλεξη σε φοιτητές για την Ιστορία της Ουαλίας. Οπως είπε, δεν ήθελε να φανεί υποκριτής, καθώς στη διάλεξή του θα απαριθμούσε όλα τα «λάθη» που έκανε η Αγγλία σε βάρος της Ουαλίας, στην οποία φέρθηκε σαν κατακτητής. Μάλιστα τώρα πήγε ένα βήμα πιο πέρα, ζητώντας να σταματήσει η παράδοση ο διάδοχος του θρόνου να φέρει τον τίτλο του «πρίγκιπα της Ουαλίας», διότι είναι «ταπεινωτικό» για τους Ουαλούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ