Χωρίς νερό κινδυνεύουν να μείνουν Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα και ο Ερντογάν ονειρεύεται αυτοκρατορίες!

Must Read

Συναγερμός για πολλές πόλεις της Τουρκίας, που κινδυνεύουν να πουν το νερό νεράκι! Τα χαμηλά ποσοστά βροχοπτώσεων σε συνδυασμό με την αυξημένη κατανάλωση νερού λόγω της πανδημίας, είχαν ως αποτέλεσμα χαμηλά αποθέματα στις δεξαμενές.

Σύμφωνα μάλιστα με τον δήμαρχο της Άγκυρας, Μανσούρ Γιαβάς, η πόλη μπορεί να καλυφθεί από τις υπάρχουσες δεξαμενές μόλις για 110 ακόμη ημέρες!

Ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα έχει η Κωνσταντινούπολη, της οποίας η επάρκεια σε νερό είναι μόλις για 45 μέρες! Με τον Αλί Ουγουρλού, πρόεδρο του τουρκικού επιμελητηρίου Χημικών Μηχανικών, να δηλώνει πως «εάν συνεχιστεί η ξηρασία, η Κωνσταντινούπολη μπορεί να αντιμετωπίσει περιβαλλοντική ρύπανση και οι κάτοικοί της προβλήματα υγείας».

Ενδεικτική της κατάστασης συναγερμού είναι η έκκληση του Δημάρχου Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, που προέτρεψε μέσω Twitter τους κατοίκους της πόλης να μην σπαταλούν το νερό και να προσπαθούν να το αποθηκεύουν γιατί έρχεται δύσκολη συνέχεια!

Και κατά τα άλλα ο «σουλτάνος» Ερντογάν ονειρεύεται μεγαλεία με αυτοκρατορίες, νεεοθωμανισμούς και… χαρέμια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This