Το βρέφος που νίκησε τον ιό μετά από 70 ημέρες στη ΜΕΘ!

Μόλις τριών μηνών το βρέφος και έδωσε τη μάχη της ζωής του νικώντας τον κορωνοϊό!

Must Read

Να και μια καλή είδηση, μέσα στη μαυρίλα των ημερών. Νίκησε τον κορωνοϊό το τριών μηνών βρέφος, αφού πάλεψε μαζί του για 70 ολόκληρες μέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείο Βίτας 9 δε Οκτούμπρε της Βαλένθια!

Πρόκειται για μια από τις σπάνιες περιπτώσεις μόλυνσης από τον Covid-19, καθώς τόσο μικρές ηλικίες δεν προσβάλλονται τόσο βαριά. Ο Πέτρου, όπως είναι το όνομα του βρέφους, γεννήθηκε τον Οκτώβριο και κόλλησε από το ασυμπτωματικό αδερφάκι του.

Μόλις 9 ημερών κρίθηκε αναγκαίο να εισαχθεί στο νοσοκομείο, αφού παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και δυσκολευόταν να φάει. Η κατάστασή του κρίθηκε κρίσιμη και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στην παιδιατρική μονάδα εντατικής θεραπείας.

Για 70 μέρες έδωσε σκληρή μάχη, με τους γονείς του να αγωνιούν και χωρίς να μπορούν να δουν το παιδί τους από κοντά παρά μόνο μέσω τάμπλετ. Και όμως… Το βρεφάκι τα κατάφερε και βγήκε νικητής! Ο Πέτρου επιστρέφει σπίτι του, χαρίζοντας στιγμές ευτυχίας και ανακούφισης και στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This