Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

(Πρώτη) Κυρία μέχρι… το τέλος: Έτσι αποχαιρέτησε τους Αμερικανούς η Μελάνια Τραμπ! (video)

Η απερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ τονίζει πως «η βία δεν είναι ποτέ η απάντηση και ποτέ δεν είναι δικαιολογημένη»

Με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα διάρκειας σχεδόν 7 λεπτών, η Μελάνια Τραμπ αποχαιρέτησε τον αμερικανικό λαό, ζητώντας τους «να αποτελεί ο καθένας από αυτούς πρεσβευτή του καλού»!

«Ήταν η μεγαλύτερη τιμή για μένα να είμαι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Με ενέπνευσαν εξαιρετικοί Αμερικανοί από όλη τη χώρα. Με την καλοσύνη και το θάρρος τους. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν αξέχαστα», λέει η Μελάνια στην έναρξη του αποχαιρετιστήριου μηνύματός της ως πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο ανέβηκε πριν από μία περίπου ώρα στους διάφορους λογαριασμούς της στα social media (ναι, αυτή δεν έχει «φάει» μπλοκ!).

Κατά τη διάρκειά του, η… ταλαίπωρη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ κάνει μια σύντομη αναφορά στην πανδημία του νέου κορωνοϊού, δηλώνοντας ότι θρηνεί για τις ζωές που χάθηκαν, ενώ σε άλλο σημείο δηλώνει ότι καταδικάζει τη βία, ως έμμεση, προφανώς, αναφορά στα γεγονότα στο Καπιτώλιο. «Να παθιάζεστε με ό,τι κάνετε αλλά πάντα να θυμάστε: Η βία δεν είναι ποτέ η απάντηση και ποτέ δεν είναι δικαιολογημένη», είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας μια μικρά παύση για να δώσει έμφαση.

  • Δείτε τον συγκινητικό, αν μη τι άλλο, αποχαιρετισμό της Μελάνια:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ