Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021

Οι σκοτεινές μπίζνες ενός προέδρου: Ο Τραμπ πουλούσε χάρες σε κατάδικους αντί 2.000.000€!

Την αποκάλυψη έκανε ο πρώην αξιωματούχος της CIA, Τζον Κυριακού, που δέχτηκε κι ο ίδιος την «προσφορά»

Αλισβερίσι εκατομμυρίων δολαρίων φαίνεται ότι παίζεται για τις προεδρικές χάρες της τελευταίας στιγμής από τον απερχόμενο Ντόναλντ Τραμπ!

Όπως αποκάλυψε ο ελληνικής καταγωγής πρώην αξιωματούχος της CIA, Τζον Κυριακού, στους «New York Times», συνεργάτης του Ρούντι Τζουλιάνι τον ενημέρωσε ότι, για να εξασφαλίσει την προεδρική χάρη, αυτό θα του κόστιζε 2.000.000 δολάρια. Ο Κυριακού, που είχε φυλακιστεί το 2012 επειδή έδωσε την ταυτότητα ενός αξιωματικού που είχε συμμετοχή σε βασανιστήρια, δήλωσε ότι έβαλε τα γέλια όταν άκουσε το ποσόν από τον συνεργάτη του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης και προσωπικού δικηγόρου του Τραμπ σε μια κουβέντα που είχαν πριν από έναν χρόνο. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, συνεργάτης του Κυριακού κατήγγειλε τη συνομιλία αυτή στο FBI.

Οι προεδρικές χάρες που συνήθως δίνονται σε καταδικασμένους οι οποίοι δείχνουν μεταμέλεια, δεν ισοδυναμούν με αθώωση. Οι πρόεδροι συνήθως τη δίνουν για να επιβραβεύσουν πολιτικούς συμμάχους τους, αλλά ο Τραμπ έχει τραβήξει αυτό το προνόμιό του… από τα μαλλιά!

Έχουν επωφεληθεί

Μεταξύ αυτών που έχουν ήδη επωφεληθεί είναι ο Μάικλ Φλιν, ο πρώτος σύμβουλος ασφαλείας του απερχόμενου προέδρου, που δήλωσε ένοχος για ψευδή κατάθεση στο FBI σχετικά με τις επαφές του με τη Ρωσία, ο Πολ Μάναφορτ, πρώην επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ, που καταδικάστηκε στο πλαίσιο της έρευνας για τις επαφές τους με τη Ρωσία, αλλά και ο Τσαρλς Κούσνερ, πατέρας του γαμπρού του Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος έχει καταδικαστεί για φορολογική απάτη και εκδικητική συμπεριφορά σε βάρος μάρτυρα.

Για την ιστορία, ο Τζουλιάνι διέψευσε τον Κυριακού, λέγοντας ότι δεν έχει ανάγκη από χρήματα μέσω εμπορίας χαρών, επειδή… έχει ήδη χρήματα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ