20.000 δόσεις του εμβολίου της Sinovac με αγάπη από την Άγκυρα στο ψευδοκράτος!

Και ειρωνείες για την Κυπριακή Δημοκρατία...

Must Read

Η Άγκυρα δεν θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένα τα αδέρφια της εκεί στο ψευδοκράτος, στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου. Έτσι έστειλαν 20.000 δόσεις του εμβολίου της Sinovac, στηρίζοντας και τους ανθρώπους της στην ψευδοκυβέρνηση, που πανηγύρισαν και έσπευσαν να ευχαριστήσουν φυσικά τον «πατερούλη» Ερντογάν!

Μάλιστα εκεί στα κατεχόμενα οργάνωσαν και ολόκληρη συνέντευξη Τύπου ο ψευδοπρωθυπουργός Ερσάν Σανέρ και ο «υπουργός» του στην Υγεία Αλί Πιλλί, για να λιβανίσουν την Άγκυρα. Όπως ανέφεραν οι πρώτοι εμβολιασμοί θα γίνουν στους υγειονομικούς και σε άτομα άνω των 65 ετών, ενώ στόχος τους είναι να εμβολιαστεί το 80% του πληθυσμού στο ψευδοκράτος.

Και μέσα σε όλο αυτό το πανηγυρικό κλίμα δεν έχασαν την ευκαιρία να ειρωνευτούν την Κυπριακή Δημοκρατία! Αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η «ρωμιοκυπριακή πλευρά» έχει παραλάβει μόλις γύρω στα 6.000 εμβόλια! Από πρόκληση σε πρόκληση οι Τούρκοι, αλλά εμείς επιμένουμε… διερευνητικά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This