Γελάει ο πλανήτης με τον Τούρκο υπουργό: «Είμαστε η πιο συμπονετική χώρα του κόσμου»!

Ότι είναι η χώρα που ευθύνεται για εγκλήματα και γενοκτονίες, «ξέχασε» να το πει...

Must Read

Πραγματικά ανεκδιήγητοι αυτοί οι Τούρκοι! Που ενώ ευθύνονται για εγκλήματα και γενοκτονίες και συνεχίζουν μέχρι τις μέρες μας να εισβάλουν σε χώρες, στηρίζουν τους τζιχαντιστές και απειλούν Ελλάδα και Κύπρο, ενώ έχουν στήσει μεγάλη φάμπρικα στέλνοντάς μας ορδές λαθρομεταναστών, διαφημίζουν την Τουρκία σαν την… πιο συμπονετική χώρα του πλανήτη!

Και όμως δεν πρόκειται για το πιο σύντομο ανέκδοτο: Αυτή τη δήλωση έκανε από την Άγκυρα ο υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού! Λέγοντας ότι η Τουρκία ήταν η χώρα που πρόσφερε τις περισσότερες ανθρωπιστικές βοήθειες στον κόσμο τα τρία τελευταία χρόνια. Και εξήρε τη σημασία των ανθρωπιστικών βοηθειών και είπε ότι όλοι μαζί βλέπουν την έλλειψη ευαισθησίας σε αυτό το θέμα από πλευράς Αμερικής, Ευρώπης και πλουσιότερων χωρών.

«Η Τουρκία σήμερα είναι η χώρα που πρόσφερε τις περισσότερες ανθρωπιστικές βοήθειες στον κόσμο τα τρία τελευταία χρόνια. Δεν είμαστε η πλουσιότερη χώρα του κόσμου αλλά είμαστε η πιο σπλαχνική, η πιο συμπονετική χώρα, είμαστε το πιο συμπονετικό έθνος του κόσμου», τόνισε χαρίζοντας απλόχερα γέλιο!

Βεβαίως ο Σοϊλού της… συμπονετικιάς Τουρκίας παρέλειψε να πει ότι όλως τυχαίως οι χώρες που στέλνουν βοήθεια είναι μουσουλμανικές, τις οποίες η Άγκυρα χρησιμοποιεί σαν κράτη-δορυφόρους, για να υλοποιεί τους σχεδιασμούς της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This