Δικαστήριο της Λιβύης κρίνει άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο και τη στρατιωτική συνεργασία!

Δεν υπάρχει συμφωνία για συνεργασία και οριοθέτηση των συνόρων μεταξύ του GNA και της Τουρκίας λέει η απόφαση

Must Read

H Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης ανακοίνωσε ότι το εφετείο της Al-Bayda (γνωστή και ως Μπέντα Λιττόρια) έκρινε άκυρες τις συμφωνίες οριοθέτησης των συνόρων (τουρκολιβυκό μνημόνιο) και στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ της κυβέρνησης της Εθνικής Συμφωνίας και της Τουρκίας.

Ο ιστότοπος του λιβυκού Κοινοβουλίου ανακοίνωσε ότι το Τμήμα Διοικητικής Δικαιοσύνης στο Δικαστήριο της Al Bayda έκρινε ότι οι αποφάσεις του Προεδρικού Συμβουλίου (τον Νοέμβριο του 2019) σχετικά με τη συμφωνία οριοθέτησης των θαλάσσιων συνόρων με την Τουρκία και τη συμφωνία ασφάλειας και στρατιωτικής συνεργασίας, ήταν άκυρες.

«Η απόφαση αυτή εκδόθηκε υπέρ της Βουλής των Αντιπροσώπων, ελλείψει συμφωνιών που αποβλέπουν στην παραβίαση της κυριαρχίας της Λιβύης, βάσει της αγωγής που κατέθεσε το Νομικό Τμήμα στη Βουλή των Αντιπροσώπων, υπό τις οδηγίες της Εξοχότητάς του, του Προέδρου της Βουλής, σχετικά με την ακύρωση των δύο αποφάσεων στο επείγον μέρος για αναστολή της εκτέλεσης, έως ότου αποφασιστεί το ζήτημα», αναφέρει η ανακοίνωση του λιβυκού Κοινοβουλίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This