Σάββατο 8/5/2021

Παντρεύτηκε τον αγαπημένο του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και προχωρά σε ευθανασία

Ο 50χρονος Αλέν ντου Σεμίν πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο σε τελικό στάδιο

Σε μια ρομαντική τελετή, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, 50χρονος γκέι οπτομέτρης στη Βρετανία με καρκίνο στον εγκέφαλο σε τελικό στάδιο παντρεύτηκε τον αγαπημένο του.

Τώρα ετοιμάζεται να κάνει μαζί του ένα ακριβό ταξίδι, όχι όμως για να απολαύσουν τον μήνα του μέλιτος, αλλά για να μεταβεί στην κλινική Dignitas της Ελβετίας για… ευθανασία!

Ο 50χρονος Αλέν ντου Σεμίν δήλωσε στη «Mirror» ότι διαγνώστηκε με πολύμορφο γλοιοβλάστωμα στον εγκέφαλο τον Σεπτέμβριο του 2019. Υποβλήθηκε χωρίς επιτυχία σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία και πρόσφατα οι γιατροί τού ανακοίνωσαν ότι δεν του μένει πολύς χρόνος.

«Ήθελα να αφήσω στον Πολ κάποιες καλές αναμνήσεις», είπε για τον εδώ και 10 χρόνια 48χρονο σύντροφό του, Πολ Γκαζάρ, αιτιολογώντας την απόφασή του να τον παντρευτεί την περασμένη Κυριακή στην Αγγλία, σε μια ρομαντική τελετή. Τώρα, αυτό που θέλει είναι να πεθάνει με αξιοπρέπεια, κάτι που, όπως υποστήριξε, δεν θα του επιτρέψουν τα συμπτώματα του καρκίνου αν μείνει στο σπίτι.

Για αυτό θα πληρώσει συνολικά 28.650 ευρώ για να ταξιδέψει στην κλινική Dignitas, κοντά στη Ζυρίχη, όπου θα κάνει ευθανασία. Καθώς απαγορεύονται τα ταξίδια από την Αγγλία στην Ελβετία, ταξίδεψε με ιδιωτικό αεροπλάνο στο νησί Τζέρσεϊ, από όπου κατάγεται, και από εκεί, με ειδική άδεια, θα μεταβεί στην Ελβετία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ