O εγκλεισμός οδήγησε στην αυτοκτονία χορεύτρια του pole dancing

Δυσκολευόταν που η καραντίνα δεν της επέτρεπε πια να διδάσκει

Must Read

Η καραντίνα φαίνεται να έσπρωξε στον θάνατο μια Βρετανίδα χορεύτρια του pole dancing, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η 27χρονη Jessica Norris βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε σπίτι φιλικού της προσώπου στο Μπόλτον στις 15 Ιουνίου 2020.

Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε για τα αίτια του θανάτου της, η δύο φορές νικήτρια του διαγωνισμού Miss Pole Dance UK είχε καρφώσει ένα σημείωμα στην πόρτα του υπνοδωματίου της που έγραφε: «Μην μπείτε. Καλέστε ασθενοφόρο. Λυπάμαι πολύ». Βρέθηκε επίσης ένα σημείωμα για τη γιαγιά της Τζέσικα, στο οποίο η τραγική κοπέλα έλεγε ότι την αγαπούσε.

Η Νόρις φαίνεται ότι πάλευε με ψυχολογικά προβλήματα από την εφηβεία. «Η Τζες είχε μια δομημένη ζωή και δυσκολευόταν όταν η καραντίνα δεν της επέτρεπε πια να διδάσκει ή να παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς» εξηγεί η μητέρα της Alana Norris. Τα αντικαταθλιπτικά που έπαιρνε δεν κατάφεραν να τη βοηθήσουν και τελικά η κοπέλα έβαλε τέρμα στη ζωή της, αν και δεν διευκρινίζεται ο τρόπος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This