Τρίτη 11/5/2021

Νέα μαχαιριά από ΕΕ και ΗΠΑ κατά της Ελλάδος!

Δημοσίευμα – σοκ από το Reuters

Σύμφωνα με το Reuters, η Ευρωπαΐκή Ένωση μετά από παραινέσεις της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ και του προέδρου Τζο Μπάιντεν, δεν πρόκειται να επιβάλει καμιά κυρώσεις στην Τουρκία κατά την ερχόμενη σύνοδο κορυφής!

Το πρόσχημα μάλιστα που επικαλείται το πρακτορείο είναι ότι ο Λευκός Οίκος θεωρεί πως η Τουρκία βρίσκεται σε τροχιά επανόδου στην Δύση, τυχόν κυρώσεις επιδρούσαν αρνητικά στην επαναπροσέγγιση.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί προσβολή για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η Τουρκία έχει διαπράξει εισβολή και κατοχή κατά ευρωπαϊκής χώρας. Εισβάλει εκ νέου στα κυριαρχικά δικαιώματα άλλης ευρωπαϊκής χώρας, της Ελλάδας. Απειλεί με πόλεμο ευρωπαϊκή χώρα. Έχει εμπλακεί σε κατακτητικούς πολέμους εκτός των συνόρων της σε τέσσερα διαφορετικά μέτωπα. Έχει διαπράξει εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Συνεργάζονται με επικίνδυνους ισλαμιστές τρομοκράτες που έχουν επίσης διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Καθημερινά επισείει την απειλή πολέμου ακόμα και για την άσκηση νόμιμου κυριαρχικού δικαιώματος από την πλευρά της Ελλάδας.

Το κυριότερο, διαψεύδονται παταγωδώς όσοι πιστεύαν πως η νέα διοίκηση Μπάιντεν θα ήταν «εχθρική» προς την Τουρκία. Αποδεικνύεται ότι η πολιτική της Χίλαρι Κλίντον ήταν καταστροφική για την Ελλάδα, επανακάμπτει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ