«Τα ‘χωσε» στον ΠΟΥ ο Μάικ Πομπέο – Τον κατηγορεί ότι «τα βρήκε» με την Κίνα και έκρυψαν τη μετάδοση του ιού

Επιμένει ο πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ πως όλα ξεκίνησαν από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν

Must Read

Επανήλθε ο πρώην υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, με επίθεση κατά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για την έκταση της πανδημίας.

Ο Μάικ Πομπέο, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, δεν δίστασε να μιλήσει για εμπαιγμό όσον αφορά στην έκθεση των εμπειρογνωμόνων για την προέλευση του κορωνοϊού και μάλιστα σε συνεργασία με το Κουμμουνιστικό Κόμμα της Κίνας!

Επιμένει δε ότι ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους,  «τα έκανε πλακάκια» κοινώς με τον Κινέζο πρόεδρο «για να κρύψουν τη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο σε μια ΚΡΙΣΙΜΗ στιγμή», όπως έγραψε στο Twitter.

Ο Μάικ Πομπέο όλη την περίοδο που βρισκόταν στην κυβέρνηση Τραμπ και όταν ξέσπασε η πανδημία, δεν έχει σταματήσει να ισχυρίζεται ότι όλα ξεκίνησαν από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν: «το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν παραμένει η πιθανότερη πηγή προέλευσης του ιού και ο ΠΟΥ είναι συνένοχος», επανέλαβε και σήμερα ο Πομπέο, υπερασπιζόμενος την απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης να αποσύρει τις ΗΠΑ από τον Οργανισμό.

Υπενθυμίζουμε ότι η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ είχε αποσύρει τις ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, στον οποίο επέστρεψε μόλις ανέλαβε την προεδρία της χώρας ο Τζο Μπάιντεν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This