«Άναψε φωτιές» το άγαλμα της Γκρέτα Τούνμπεργκ σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας

Με περικοπές και απολύσεις στο πανεπιστήμιο, έδωσαν χιλιάδες ευρώ για το άγαλμα

Must Read

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στην Αγγλία με τα αποκαλυπτήρια αγάλματος για την Γκρέτα Τούνμπεργκ, που ονομάζεται «Κάνε τη διαφορά». Μήλον της έριδος τα χρήματα που δαπανήθηκαν, με τον σύλλογο φοιτητών να αντιδρά έντονα.

Όλα αυτά συνέβησαν στο πανεπιστήμιο του Γουίντσεστερ, που δήλωσε υπερήφανο που τιμά τη 18χρονη Σουηδέζα ακτιβίστρια για το κλίμα. Στην ανακοίνωσή του ο αντιπρύτανης Τζόι Κάρτερ δήλωσε ότι πρόκειται για αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, αλλά είναι καλοδεχούμενος ένας συνετός διάλογος και συζητήσεις με κριτική.

Ο φοιτητικός σύλλογος εξέφρασε τον θαυμασμό του για την Γκρέτα Τούνμπεργκ, αλλά κατήγγειλε το ποσό των 28.000 ευρώ που δόθηκαν για το άγαλμα σε μια περίοδο που οι φοιτητές χρειάζονται στήριξη, λόγω και της πανδημίας.

Αντιδράσεις υπήρξαν και από το σωματείο του πανεπιστημίου που επέκρινε επίσης την δαπάνη, ενώ την ίδια στιγμή στο πανεπιστήμιο γίνονται απολύσεις και περικοπές του προϋπολογισμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This