Ξύλο στη Ρώμη σε διαδήλωση κατά του lockdown

Κοινωνική ένταση και στην Ιταλία λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία και των οικονομικών προβλημάτων

Must Read

Κοινωνική ένταση και στην Ιταλία λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, που έχει φέρει στο χείλος της οικονομικής καταστροφής τους επιχειρηματίες που ασχολούνται με την εστίαση.

Στο πλευρό τους στάθηκαν και ελεύθεροι επαγγελματίες, που συγκεντρώθηκαν έξω από τη βουλή στη Ρώμη, διαμαρτυρόμενοι για το παρατεταμένο lockdown. Όταν η αστυνομία τους απαγόρευσε να πλησιάσουν την είσοδο της βουλής, ξεκίνησε η ένταση και τα επεισόδια, που κατέληξαν με συμπλοκές και τραυματισμούς ενός πολίτη και τριών αστυνομικών.

Διαδηλώσεις είχαμε και στο Μιλάνο, με πρωταγωνιστές τους οδηγούς τουριστικών λεωφορείων που δεν εργάζονται εδώ και ένα χρόνο, αλλά και τους πλανόδιους πωλητές. Κοντά στη Νάπολη έμποροι σταμάτησαν την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Α1 (συνδέει την Κάτω Ιταλία με τις βόρειες περιοχές), διαμαρτυρόμενοι που δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν ούτε τα ενοίκια των μαγαζιών τους.

Είναι η πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε ο Μάριο Ντράγκι που στην Ιταλία σημειώνονται επεισόδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This