Πέμπτη 13/5/2021

Ο Λίβυος πρωθυπουργός αφού χλεύασε τον Μητσοτάκη, προσκύνησε τον σουλτάνο!

Επιβεβαίωσε την ισχύ του παράνομου μνημονίου Τουρκίας – Λιβύης!

Ρεσιτάλ αθλιότητας αυτή τη στιγμή από τον Λίβυο πρωθυπουργό ο οποίος επισκέπτεται την Άγκυρα μαζί με 14 υπουργούς και δίνει συνέντευξη τύπου παρέα με τον σουλτάνο Ερντογάν.

Μία συνέντευξη – ράπισμα για την ευρωπαΐκή ένωση αλλά κυρίως για την Ελλάδα. Γιατί η Ελλάδα καίγεται από την παράνομη συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης, η οποία καταστρατηγεί την ελληνική εθνική κυριαρχία.

Πριν από λίγο λοιπόν στις επίσημες δηλώσεις τους, τόσο ο Ερντογάν όσο και ο Λίβυος Υπηρεσιακός πρωθυπουργός Αμπντουλχαλίμ Ντμπέιμπα, όχι μόνο επιβεβαίωσαν την ισχύ του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου, αλλά ξεκαθάρισαν ότι ο τουρκικός στρατός – άρα και οι ισλαμιστές τρομοκράτες μισθοφόροι – δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από την Λιβύη, διότι υπερασπίζονται την ειρήνη και την δημοκρατία στη χώρα!

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι ο έλληνας πρωθυπουργός δέχτηκε να γίνει αντικείμενο χλευασμού από έναν υπηρεσιακό, διορισμένο πρωθυπουργό μίας χώρας άκρως υποδεέστερης οικονομικά και σε διεθνή παρουσία από την Ελλάδα, προκειμένου να εξυπηρετήσει δύο – τρεις νταβατζήδες που θέλουν να πάρουν έργα στην Λιβύη. Εθνική ντροπή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ