Νεκρός ο ένοπλος μαθητής στο Λύκειο Νόξβιλ στο Τενεσί των ΗΠΑ (video)

Must Read

Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν μαθητή μέσα σε λύκειο στη Νόξβιλ, στην πολιτεία Τενεσί, όταν όπως κατέθεσαν άνοιξε πυρ εναντίον τους μέσα στην τουαλέτα του σχολείου τραυματίζοντας τον έναν.

Το νέο αιματηρό περιστατικό, που συγκλονίζει τις ΗΠΑ, εκτυλίχθηκε περί τις 15:15 (τοπική ώρα) στο Magnet High School, στην περιοχή Όστιν-Ιστ, στο ανατολικό τμήμα του Νόξβιλ.

Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από σφαίρα στον μηρό νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Τενεσί.

«Έχει τις αισθήσεις του και το ηθικό του είναι καλό . Θα είναι εντάξει. Τον ευχαρίστησα διότι έβαλε τη ζωή του σε κίνδυνο για να προστατεύσει τους μαθητές και το προσωπικό του σχολείου. Είπε πως προτιμούσε να πάθει κακό εκείνος, παρά οποιοσδήποτε άλλος», δήλωσε η δήμαρχος του Νόξβιλ, η Ίντια Κίνκανον, στο CBS News.

Η αστυνομία του Νόξβιλ ανέφερε ότι έστειλε άνδρες της στο Όστιν-Ιστ όταν ενημερώθηκε πως υπήρχε ένοπλος μέσα στον χώρο του λυκείου. Ο ύποπτος εντοπίστηκε σε τουαλέτα. «Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στον χώρο, ο ύποπτος φέρεται να άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας έναν αστυνομικό. Ο θάνατος του διαπιστώθηκε επιτόπου. Αναγνωρίστηκε, είναι μαθητής στο Όστιν-Ιστ», ανέφερε ο Ντέιβιντ Ράους, διευθυντής του Γραφείου Έρευνας του Τενεσί, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Στο λύκειο στο Όστιν-Ιστ επιβλήθηκε lockdown μετά το συμβάν. Στους γονείς που έτρεξαν έντρομοι στο σχολείο δόθηκε οδηγία να πάνε να παραλάβουν τα παιδιά τους στην πίσω έξοδο. Αργότερα στήθηκε κέντρο επανένωσης των μαθητών με τους γονείς σε κοντινό γήπεδο μπέιζμπολ.

Τέσσερις μαθητές του λυκείου νεκροί τους τελευταίους μήνες από όπλα

Η κοινότητα Όστιν-Ιστ έχει συγκλονιστεί φέτος από αρκετά επεισόδια στα οποία χρησιμοποιήθηκαν όπλα. Τέσσερις μαθητές του συγκεκριμένου λυκείου έχουν σκοτωθεί μέσα στους τελευταίους μήνες σε τέτοια συμβάντα, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο Μπιλ Λι, ο κυβερνήτης του Τενεσί, που πριν από μόλις μερικές ημέρες υπέγραψε νόμο που θα επιτρέψει στους πολίτες που κατέχουν νόμιμα όπλα να τα φέρουν χωρίς άδεια από τον Ιούλιο σε δημόσιους χώρες, χαρακτήρισε «τραγικό» και «πολύ δύσκολο» το χθεσινό συμβάν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This