To «έκαψαν» οι Βρετανοί για το άνοιγμα των παμπ – Αλκοόλ χοροί και άγριο ξεσάλωμα (video)

Γιόρτασαν την «απελευθέρωσή» τους

Must Read

Εικόνες που θύμισαν τον παλιό καλό καιρό της ξέφρενης διασκέδασης κάνουν τον γύρο του κόσμου από περιοχές της Βρετανίας μετά την απόφαση να αρθούν τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα στην διασκέδαση.

Οι παμπ και τα εστιατόρια επαναλειτούργησαν μετά από τόσους μήνες lockdown, με αποτέλεσμα εκατοντάδες πολίτες να συγκεντρωθούν στους δρόμους έξω από τις παμπ σε πανηγυρικό κλίμα.

https://twitter.com/EliseiNicole/status/1381707315934552065

Τραγούδια, χοροί, άφθονο αλκοόλ και εναγκαλισμοί για τους Βρετανούς που πλέον γιορτάζουν την απελευθέρωσή τους παρά το γεγονός ότι οι νεαρές ηλικίες δεν έχουν ακόμα εμβολαστεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Mirror, σε πολλούς κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου διακόπηκε η κυκλοφορία οχημάτων από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ προκειμένου να στηθούν τραπέζια στον δρόμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This