Η Φον ντερ Λάινεν χαίρεται, αλλά η Pfizer… πανηγυρίζει για τις επιπλέον 50 εκατ. δόσεις!

Επισπεύδεται η παράδοση 50.000.000 δόσεων εμβολίων της Pfizer/ΒιοΝtech

Must Read

Χαράς ευαγγέλια για την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς ανακοινώθηκε πως σήμερα, Τετάρτη 14 Απριλίου, οι εμβολιασμένοι πολίτες «άγγιξαν» τους 100.000.000! 

Αυτό ανακοίνωσε με σχετική ανάρτηση στο Twitter η Πρόεδρος της Κομισιόν, rsoyla-fon-nter-laien/, υπογραμμίζοντας ότι «σήμερα φτάσαμε τους 100.000.000 εμβολιασμούς στην Ε.Ε. Ένα ορόσημο για το οποίο είμαστε υπερήφανοι!».

Παράλληλα, η Πρόεδρος της Κομισιόν επισήμανε πως επισπεύδεται η παράδοση 50.000.000 δόσεων εμβολίων της Pfizer/ΒιοΝtech. Η εταιρεία ήταν να παραδώσει τα εν λόγω εμβόλια το τέταρτο τρίμηνο, όμως, τελικά, θα παραληφθούν από την Ένωση μέσα στο δεύτερο τρίμηνο, πράγμα που σημαίνει ότι συνολικά θα παραληφθούν 250.000.000 δόσεις.

  • Δείτε τις… χαρμόσυνες αναρτήσεις της φον ντερ Λάιεν:

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως εκείνη που χαίρεται ακόμη περισσότερο, είναι η ίδια η Pfizer, καθώς, όπως ήδη αναφέραμε, ειδικά για την Ε.Ε. χρεώνει, πλέον, την κάθε δόση 19,5 ευρώ, από 12 ευρώ που ήταν η αρχική συμφωνία.

Πραγματικά κρίμα που δεν έχουμε εικόνα από τα HQ της Pfizer, να βλέπαμε τους… έξαλλους πανηγυρισμούς!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This