Τέλος στην απεργία πείνας μετά από 24 ημέρες βάζει ο Αλεξέι Ναβάλνι

Must Read

Ανακοίνωση ότι τερματίζει την απεργία πείνας που έχει ξεκινήσει εδώ και 24 ημέρες, έκανε ο Αλεξέι Ναβάλνι.

Ο Ρώσος επικριτής του Κρεμλίνου είχε ξεκινήσει απεργία πείνας, προκειμένου να καταγγείλει τις συνθήκες κράτησής του, προκαλώντας σοβαρές ανησυχίες για την ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του.

«Δεν αποσύρω το αίτημα να δω τον γιατρό που χρειάζεται, έχω απώλεια αίσθησης σε τμήματα των χεριών και των ποδιών μου…Δεδομένης της εξέλιξης αυτής και των συνθηκών αυτών, αρχίζω τον τερματισμό της απεργίας πείνας», έγραψε ο Αλεξέι Ναβάλνι σε μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Διαδηλώσεις υπέρ του Ναβάλνι

Τις προηγούμενες ημέρες σημειώθηκε σειρά διαδηλώσεων υπερ του Ρώσου επικριτή του Κρεμλίνου. Χιλιάδες άνθρωποι σε όλη τη Ρωσία βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν υπέρ του φυλακισμένου ηγέτη της αντιπολίτευσης.

Ο 44χρονος Ναβάλνι, εξέχων αντίπαλος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ανακοίνωσε στα τέλη Μαρτίου πως αρχίζει απεργία πείνας διαμαρτυρόμενος επειδή, όπως υποστηρίζει, η διεύθυνση της φυλακής αρνείται να του παράσχει επαρκή περίθαλψη για οξείς πόνους στο πόδι και την πλάτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This