Κινέζος πούλησε τον γιο του με τη νέα σύζυγο για να κάνει ταξίδια

Συνελήφθη λίγο πριν φύγει για το ταξίδι

Must Read

Το ίδιο του το σπλάχνο, που είναι μόλις δύο ετών, δεν δίστασε να πουλήσει πατέρας στην Κίνα, προκειμένου να κάνει ταξίδια με τη νέα σύζυγό του.

Ο Ξιε, από την επαρχία Τσετσιάνγκ, αφού πρώτα πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του και ενώ κυκλοφορούσαν φήμες ότι είχε ήδη πουλήσει δύο κόρες του, εμπιστεύτηκε τον γιο του Τζιάτζια στον αδελφό του Λιν, που μένει στη Χουντζού. Ο Ξιε βρήκε δουλειά σε άλλη πόλη και παντρεύτηκε ξανά.

Στα τέλη του Απριλίου όμως πήρε τον Τζιάτζια από τον Λιν, με τη δικαιολογία ότι θα τον πήγαινε στη γιαγιά του. Οταν ο Λιν ανακάλυψε ότι το παιδί δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι της γιαγιάς, ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία διαπίστωσε ότι ο Ξιε είχε πουλήσει το παιδί του αντί 20.000 ευρώ σε άτεκνη οικογένεια. Ο Ξιε συνελήφθη ενώ ετοιμαζόταν να κάνει ταξίδι με τη σύζυγό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ευρωβουλή και ο Μπελέρης

«Τα προβλήματα με την Αλβανία κλιμακώνονται»

More Articles Like This