Βρώμικο σχέδιο της Τουρκίας για να ελέγξει τις εκλογές της Λιβύης!

Η μουσουλμανική αδελφότητα ετοιμάζει κλίμα τρομοκρατίας!

Must Read

Αυτές τις ώρες το υπουργείο εξωτερικών της Λιβύης στην Τρίπολη έχει περικυκλωθεί από δεκάδες τρομοκράτες της μουσουλμανικής αδελφότητας οι οποίοι, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το newsbreak.gr, με το ονομάζεται για να μπορέσει να αποκτήσει πολιτική παρουσία στη χώρα.

Η επίθεση αυτή στο υπουργείο εξωτερικών γίνεται μετά τις δηλώσεις της Λίβυας υπουργού Νάιλα αλ Μανγκούς μπροστά στον Τούρκο ομόλογό της Μεβλούτ Τσαβούσογλου, όπου απαίτησε να αποσυρθούν πλήρως οι τουρκικές δυνάμεις και οι μισθοφόροι από τη χώρα.

Τις τελευταίες εβδομάδες λοιπόν υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της μουσουλμανικής αδελφότητας στην Λιβύη. Όχι με καλάσνικοφ αλλά με κοστούμια και γραβάτες και στόχο να καθαιρέσουν την επιτροπή διενέργειας εκλογών και να τοποθετήσουν άτομα ελεγχόμενα από την Τουρκία.

Μέλη της μουσουλμανικής αδελφότητας σε χώρους του υπουργείου εξωτερικών της Λιβύης

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η μουσουλμανική αδελφότητα επεισέρχεται με σκοπό την αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος. Η εκλογή του Ισλαμοφασίστα Μόρσι στην Αίγυπτο είχε γίνει ακριβώς μετά την κινητοποίηση της μουσουλμανικής αδελφότητας σε κάθε εκλογικό κέντρο, όπου γυναίκες ξυλοκοπούντο για να μην ψηφίσουν, χριστιανοί κόπτες δολοφονούντο ακόμα και έξω από τα εκλογικά κέντρα, με σκοπό και αποτέλεσμα η μουσουλμανική αδελφότητα να κατακτήσει την εξουσία στην Αίγυπτο.

Εως ότου η κινητοποίηση του αιγυπτιακού λαού μπόρεσε και ανέτρεψε την ισλαμική τυραννία με την μορφή του στρατηγού Αλ Σίσι να προβάλλει ως σωτήρας της Αιγύπτου και όχι μόνο.

Η διεθνής κοινότητα λοιπόν αλλά ιδιαίτερα για Ελλάδα πρέπει να παρέμβει με πολύ σκληρό τρόπο. Διότι οι εκλογές στην Λιβύη θα επηρεάσουν το μέλλον της χώρας μας και θα καθορίσουν εάν η Τουρκία θα έχει συνεργό στην προσπάθεια της για ακρωτηριασμό της πατρίδας μας. Κυρίως όμως, εάν επικρατήσει η μουσουλμανική αδελφότητα στην Λιβύη, τότε η Ελλάδα θα είναι πλήρως περικυκλωμένη από την Τουρκία. Με στρατιωτική βάση στην Αλβανία βόρεια και στρατιωτική βάση στην Λιβύη νότια.

Ας κάνουμε λοιπόν αυτό που πρέπει για να μην έχουμε και άλλο εφιάλτη μπροστά μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Νεκρός 40χρονος μετά από καυγά

Φέρει βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα

More Articles Like This