Επιβάτης γρονθοκόπησε αεροσυνοδό της Southwest Airlines λόγω παρατήρησης για μάσκα! (video)

Στην επιβάτιδα που συνελήφθη αφού έσπασε δύο δόντια αεροσυνοδού, απαγορεύτηκε δια παντός να ξαναπετάξει με την εταιρεία

Must Read

Μια επιβάτης της Southwest Airlines που συνελήφθη και κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε μια αεροσυνοδό και την έκανε να χάσει δύο δόντια, τιμωρήθηκε με απαγόρευση πτήσης με την αεροπορική εταιρεία.

Ο Chris Mainz, εκπρόσωπος της Southwest, δήλωσε στο NBC News ότι στην Vyvianna Quinonez (το όνομα της επιβάτιδος) πλέον «απαγορεύτηκε το να πετάξει ξανά με Southwest Airlines. Έχει ενημερωθεί ότι αυτή η απόφαση είναι οριστική», είπε.

Μάρτυρες στην πτήση από το Σακραμέντο προς το Σαν Ντιέγκο είπαν στην αστυνομία ότι η Quinonez, 28 ετών, χτύπησε αεροσυνοδό κατά τη διάρκεια μιας αντιπαράθεσης. Μια δήλωση από τη Southwest ανέφερε ότι «αγνόησε επανειλημμένα τις τυπικές οδηγίες πτήσης και έγινε βίαιη λεκτικά και σωματικά κατά την προσγείωση».

 

Οι τραυματιοφορείς μετέφεραν την αεροσυνοδό στο Scripps Memorial Hospital για εξετάσεις και νοσηλεία. Ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Μεταφορών της Αμερικής Local 556 , έγραψε σε επιστολή του ότι η αεροσυνοδός «δέχτηκε σοβαρή επίθεση, με αποτέλεσμα τραυματισμούς στο πρόσωπο και απώλεια δύο δοντιών».

Με την προσγείωση του αεροπλάνου η επιβάτης συνελήφθη με κατηγορίες πρόκλησης σοβαρού σωματικού τραυματισμού και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Κράτησης Las Colinas, σύμφωνα με δήλωση του Λιμενικού Τμήματος του Σαν Ντιέγκο.

Αυτό το μήνα, η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας προειδοποίησε τους αεροπορικούς ταξιδιώτες ότι σημειώθηκε άνοδος στη διατάραξη της τάξης και των επικίνδυνων συμπεριφορών στα επιβατικά αεροπλάνα.

Σε ένα τυπικό έτος, η εταιρεία καταγράφει 100 έως 150 επίσημες περιπτώσεις κακής συμπεριφοράς των επιβατών. Από τις αρχές του τρέχοντος έτους, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σε 2.500, συμπεριλαμβανομένων περίπου 1.900 επιβατών που αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με την ομοσπονδιακή εντολή για μάσκα, σύμφωνα με την FAA.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This