Θηλυκός Αϊνστάιν ετών…2 έγινε μέλος της Mensa, με IQ 146! (video)

Must Read

Μία ιδιοφυΐα μόλις δύο ετών από το Λος Άντζελες έγινε το νεαρότερο μέλος της Mensa στην Αμερική, καθώς έχει επιδείξει εξαιρετικές επιδόσεις.

Αν και μόλις δύο ετών, η Kashe Quest μπορεί, ανάμεσα σε άλλα, να κατονομάζει όλα τα στοιχεία του περιοδικού χάρτη, να αναγνωρίζει και τις 50 αμερικανικές πολιτείες από το σχήμα και τη θέση τους ενώ, σύμφωνα με τους γονείς της, μαθαίνει ισπανικά και αποκρυπτογραφεί μοτίβα.

Από την πρώτη της λέξη, η εξέλιξη της Kashe ήταν αλματώδης. Ήδη οι προτάσεις της αποτελούνται από πέντε λέξεις ή και περισσότερες, την ώρα που κάποιο συνομήλικοί της δυσκολεύονται να βάλουν δύο λέξεις στη σειρά. Βλέποντας τις ικανότητές της, οι γονείς της αποφάσισαν να την πάνε σε έναν ψυχολόγο, ο οποίο συνέστησε να κάνει το τεστ της Mensa. Έτσι, η μικρή βρέθηκε με IQ 146.

Τι λένε οι γονείς της

«Αν δεν ξέρει κάτι, θέλει πάντα να ρωτάει πώς λειτουργεί, και μόλις το μαθαίνει το εφαρμόζει αμέσως», λέει ο πατέρας της, Devon, ο οποίος καλείται συνεχώς να απαντά στα αλλεπάλληλα «γιατί» της κόρης του.

Αν και εξαιρετικά ταλαντούχα για την ηλικία της, οι γονείς της θέλουν να βιώσει όλες τις χαρές της ηλικίας της. «Είναι ακόμα δύο στην καρδιά και πρέπει να είναι με τα παιδιά της ηλικίας της και να μην της ασκείται αυτήν η πίεση να είναι μεγαλύτερη από ό,τι χρειάζεται», λέει από την πλευρά της, η μητέρα της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This