Το ΔΗΣΥ του Αβέρωφ Νεοφύτου προηγείται στις βουλευτικές εκλογές της Κύπρου

Καταμετρημένο πάνω από το 90% των ψήφων

Must Read

Με ποσοστό 27,81%, το κόμμα του Δημοκρατικού Συναγερμού προηγείται στις βουλευτικές εκλογές της Κύπρου έναντι 22.2% του ΑΚΕΛ (Άνδρος Κυπριανού).

Με καταμετρημένο πάνω από το 90% των ψήφων παγκύπρια, η υπόλοιπη σειρά κατάταξης των κομμάτων μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα που μεταδίδει το sigmalive.com, έχει ως εξής:

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αυτή τη στιγμή ο ΔΗΣΥ όχι μόνο διατηρεί τις έδρες του στη Βουλή, αλλά πιθανότητα να τις αυξήσεις κατά μια. Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, αναμένεται να προβεί μετά τις 21:00 σε δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This