Νεαρός άνδρας στην Κίνα επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς – Τουλάχιστον πέντε οι νεκροί (video)

Must Read

Τον πανικό έσπειρε στους δρόμους της πόλης Αντσίνγκ στην επαρχία Ανούι της Κίνας, ένας άνδρας γύρω στα 25, ο οποίος άρχισε ξαφνικά να επιτίθεται στους περαστικούς με ένα μαχαίρι

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο σημείο της επίθεσης, που βρίσκεται 430 χιλιόμετρα δυτικά της Σαγκάης, έχασαν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι, ενώ ακόμη 15 τραυματίστηκαν, ορισμένοι εξ’αυτών σοβαρά, και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ο 25χρονος δράστης συνελήφθη και η έρευνα για τις συνθήκες και τα αίτια της επίθεσης έχει ήδη ξεκινήσει, ανέφερε το Γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας Αντσίνγκ. Την ίδια ώρα, τα νοσοκομεία της πόλης κάνουν έκκληση στους πολίτες να δώσουν αίμα για τους τραυματίες.

Συχνό φαινόμενο οι επιθέσεις με μαχαίρια

Στην Κίνα, όπου υπάρχει γενική απαγόρευση για αγορά και κατοχή όπλων, οι επιθέσεις με μαχαίρι ή αυτοσχέδιες βόμβες είναι σχετικά συχνές και συνήθως πραγματοποιούνται από άτομα που χαρακτηρίζονται «ψυχικά διαταραγμένα» από τις αρχές.

Τον Δεκέμβριο του 2020, σε επίθεση με μαχαίρι έξω από χαμάμ στη νοτιοανατολική Κίνα σκοτώθηκαν επτά άνθρωποι και άλλοι τόσοι τραυματίστηκαν. Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, σχολικός φύλακας τραυμάτισε με μαχαίρι τουλάχιστον 39 άτομα σε νηπιαγωγείο στην επαρχία Γκουανξί. Ο δράστης της επίθεσης καταδικάστηκε σε θάνατο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This