Θρήνος στο Πακιστάν: Δεκάδες νεκροί σε νέο σιδηροδρομικό δυστύχημα! (video)

Must Read

Στο αίμα έχει πνιγεί για μια ακόμη φορά το Πακιστάν μετά και το νέο σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα.

Από την σύγκρουση δυο τρένων εξπρές τουλάχιστον 30 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους και τουλάχιστον άλλοι 50 έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, τα τρένα εξπρές συγκρούστηκαν στη νότια επαρχία Σιντχ του Πακιστάν. Υπάρχουν φόβοι πως ο απολογισμός των θυμάτων από την σιδηροδρομική τραγωδία θα είναι περισσότεροι, αφού υπάρχουν τουλάχιστον 25 άνθρωποι μέσα στο ένα από τα βαγόνια στα οποία δεν έχουν μπορέσει να μπουν μέλη των σωστικών συνεργείων.

Η σύγκρουση, σύμφωνα με πληροφορίες του Associated Press, έγινε όταν τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Millat Express (Καράτσι-Σαργκόντα) εκτροχιάστηκε και αυτό που εκτελούσε το δρομολόγιο Sir Syed Express (Καράτσι-Ραβαλπίντι) έπεσε πάνω στα εκτροχιασμένα βαγόνια. 

Η τραγωδία σημειώθηκε στο τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου μεταξύ των σταθμών Ραΐτι και Ομπάρο, στην περιφέρεια Γκότκι της Σιντχ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This